torstai 30. lokakuuta 2014

Hälpän pälpän pää.

Mie yritän tietoisesti olla positiivisempi ja iloisempi ja parempi ihminen kaikin puolin. Ajatella enemmän positiivisia ajatuksia, tietoisesti yritän olla dissaamatta ketään. Nykypäivän yhteiskunnassa se on oikeasti aika vaikeaa, kun vaikkapa siskoni haukkuu Taylor Swiftin uutta sinkkua, siihen tulee paljon yhteneviä mielipiteitä. Ja minulle nauretaan kun siteeraan biisiä "haters gonna hate, baby" tosissani. :D Mutta jotkut asiat tosiaan ottaa pannuun, eikä niistä saa positiivista hakemallakaan. 


Te kaikki (.... :D lol.) tiedätte nämä kuvat: 




Mua vituttaa se tekopyhyys joka näihin liittyy. Otetaanpa nyt tuo ensimmäinen kuva ja vastataan siihen. Mitä vittua tapahtui? 
Aika? 2000 -luku tapahtui. Uudet trendit, ilmiöt.
Ei kellään ole Monroen hiustyyliäkään enää. 


Kauneusihanteen muuttuvat jatkuvasti. 2000-luvun alussa juurikin tuon kakkoskuvan ylärivin mukaiset naiset valtasivat lehtien sivuja, televisioita, nettiä. Tänään, enemmän kuin laihaa, ihannoidaan voimakasta, lihaksikasta vartaloa.

Tärkeämpää kuin luoda lisää typeriä "when did this become hotter than this" olisi keskittyä siihen millaista kuvaa meille kaikille luodaan mediassa. 

Ja vielä tärkeämpää olisi rakastaa. Omaa kehoaan, vikoineen kaikkineen, ja kavereita ja elämää.



Mennään sitte vaikka näillä sanoilla eteenpäin. Huh ma sanon.

Jonakin päivänä vielä multa tulee järkevää asiaa. Jota ei häriköi Nikke Ankaran musiikki kuulokkeissa.




FISTBUMB!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti