keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Vielä yksi väkeviä alkoholijuomia mainostava blogikirjoitus.


Tämä on yksityishenkilön blogi. 

Olen naureskellut tähän saakka kulisseissa koko #viskigate -episodille, ja pohtinut onko siinä mitään järkeä naputella osallistumisilmoituksia Facebookin "nokkeliin" ryhmiin ja tapahtumiin (esimerkkeinä "Kirkon on hankittava anniskeluluvat ehtoollisviinin tarjoamiselle", "Alkon ikkunat peitettävä ja Alkon nimi muutettava" tai "Loppu holhoavalle anniskelupolitiikalle". Saati se profiilikuvien muuttaminen alkoholijuomien kuviksi).
Tähän asti (ja ehkä vähän vieläkin) se tuntuu merkityksettömältä ja lapselliselta uhoamiselta. Tänään se silti levisi tähänkin blogiin

Innoituksen tälle tekstille löysin täältä, Saloniemen blogitekstistä. Eksyin kommenttien kautta syvemmälle ja löysin jaskan kaljat, ja lisää tekstiä aiheesta.

Hanskat jäähän ja tekstiä. 
Väkevät alkoholijuomat löysivät tiensä drinkkilasiini vasta vähän aikaa sitten. Sanottaisiinko että en juonut niitä baarissakaan, ennenkuin sain ostaa niitä itse alkosta. Sittemmin sieltä löytyikin pari suosikkia. 
Tequila on klassikko, ja suorastaan upea shotti, mutta siihen en ole pahemmin tutustunut anniskeluravintoloiden ulkopuolella. Olen kerännyt kyseisen juoman kanssa itselleni maineen tequilasta pitävänä, ja saanutkin pullon syntymäpäivälahjaksi ja toisen joululahjaksi.
Todellinen suosikkini tähän asti on kuitenkin Finlandia Lime vodka. Puoli litraa Alkossa maksaa 17,49€, eli ei ole tämä hyvä hinnalla pilattu.
Kyseinen vodka sopii erityisen hyvin limedrop-shottiin. Se on hyvää. Tilatkaapa sitä baarissa seuraavalla vierailukerralla. Ohjekin on hyvin simppeli, jos baarimestari ei sitä osaa valmistaa: pyörittele limelohkoa sokerissa, kaada shottilasiin finlandiavodkaa, joka on hyvänmakuista raakanakin, nauti kuten nauttisit tequilan ilman suolaa.

Kyllä vodkaakin voi maun takia juoda, kuten juodaan viskejä. Niin hienostunut ja aikuinen en vielä ole että viskejä, konjakkeja tai brandyjä osaisin juoda. Minä makustelen kirkkaita. 



Näillä mennään. 

Jätän tämän vielä tähän: 






Fistbumb, peace out.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti